هیجان در بین گردشگران غربی یک از مولفه های اصلی گردشگر است شاید برای ما ایرانیان آرامش و تفریح دلایل اصلی برگزیدن مکانی رای سفر باشد اما برای برخی از توریست ها مخصوصا در کشورهای غربی هیجان و ترس نیز یکی از مولفه های گردشگری است ، وجود این سابقه در بین گردشگران باعث شده برخی از اماکن و مناطق مختلف دنیا با مشهور شدن و ایجاد ترس در بازدیدکنندگان برای خود گردشگر دست و پا کنند.
مکان های مرموز و عجیب در ایران.
در ایران مناطق عجیبی برای گردشگری وجود دارد که علاقه مندان میتوانند به آنها سفر و صحت سخنانی که درباریشان مطرح می شود را بررسی کنند
هدف همه ی گردشگران از سفر فقط تماشای دیدنی و خوشگذرانی نیست ، بلکه برخی هم هستند که برای برطرف کردن احساس کنجکاوی و کسب دانش و … سفر و مقصد خود را انتخاب می کنند.
مناطقی در ایران وجود دارند که افراد کنجکاو می توانند برای کشف آن ها سفر کنند
در ادامه این مطلب مکان های مرموز و عجیب در ایران را به شما معرفی خواهیم کرد.
1 – مرموز ترین جنگل ایران
در ابتدای روستای سر برج از توابع بخش طرقبه در نزدیکی مشهد جنگلی وجود دارد که با تاریک شدن هوا صداهای وحشتناکی از آن به گوش می رسد که شبیه به جیغ است .
برخی از ساکنان منطقه ادعا می کنند که این صداهای وحشت آور به علت ملخ هایی است که به این منطقه حمله کردند و شب ها در درختان جنگل پنهان می شوند ، برخی دیگر نیز عواملی ناشناخته را از جمله آب و هوا دلیل به وجود آمدن این صدا های وحشتناک می دانند ، این منطقه در دره ای واقع شده که رودخانه ای از آن می گذرد ، این رودخانه هر سال در یک فصل خشک می شد ، ولی از سال 1390 یعنی درست از سالی که این صدا ها از جنگل شنیده می شود همچنان آب در این جنگل جریان دارد و همین امر باعث جلب توجه و ترس مردم از این پدیده شگفت انگیز شده است . وحشتی که می تواند گردشگران کنجکاو را به سوی خود جذب کند .
این جنگل می تواند برای آن هایی که قصدشان از صفر تجربه ی ترس است و ترشح آدرنالین کمپ زدن در آن جای خوبی برایشان باشد .
2 – باغ عجیب ایران
در منطقه سیرجان باقی وجود دارد که مالک آن شخصی به نام درویش خان 40 سال پیش این باغ دست خوش اصلاحات ارزی شد و حالت طبیعی خود را از دست داد .
دوریش خان به نشانه اعتراض از این موضوع درختان باغش را که خشک شده بودند را به جای دیگری منتقل کرد و آن ها را کاشت و از کوه های اطراف سنگ جمع کرد و به عنوان میوه به درختانی که کاشته بود آویزان کرد این کار باعث شد که مردم پیر مرد را مجنون نامند و کر و لال بودن پیرمرد نیز بر این شایعه ها افزود و باعث شد که کنجکاوی و اشتیاق گردشگران برای کشف این ماجرا بر انگیخته شود .
دلیل اینکه مشابه این باغ در مکزیک وجود دارد که توسط مردی به نام دون جولیان سانتا ساخته شده است ، سانتا مرد گوشه نشینی است که دنیا و خانواده اش را ترک کرد و 50 سال از عمر خودش را صرف ساخت این باغ کرد.
3 – گورستانی با سنگ های عظیم و الجثه
در جنوب شرقی ترین نقطه ایران در روستای تیس نزدیک شهر چابهار در استان سیستان و بلوچستان که قدمتی نزدیک به 2300 سال دارد گورستانی با سنگ های عظیم و الجثه ای وجود دارد که قبر ها کنار هم روی سطح سخره ای حفر شده اند این گورستان مرموز مکان جالبی برای ماجرا جویانی است که به دنیای ماوراء طبیعه علاقه دارند .
مردم داستان های عجیبی درباره گورستان جن به زبان محلی جن سنت می گویند و آن را محل زندگی جن ها می دانند .
مردمان این منطقه معتقدند با تاریک شدند هوا جن ها بر سر مردگان خود ناله می کنند و هر کس گذر شبانش به گورستان افتد مورد نفرین آن ها قرار می گیرد و بعد از چند روز با عذابی سخت می میرد.
4- غار پراو خطرناکترین و مرگبارترین غار ایران
غار پر او به معنای پر از آب در 12 کیلومتری شمال شرق کرمانشاه نزدیک روستای چال آبه در ارتفاع 3050 متری میدان جنوبی قله ی پراو با 751 متر عمق و 26 حلقه چاه یکی از عمیق ترین و صعب العبور ترین غار های جهان است عمیق ترین چاه پراو 42 متر عمق دارد ، دهنه ورود غار کاملا چاهی است و ورود به آن به گردشگران معمولی و حتی غار نوردان غیر جرفه ای اصلا توصیه نمیشود .
برودت دمای هوا در پراب به دلیل آب جاری آن که حاصل ذوب شدن یخ چال های زیر زمینی است می باشد، این دما همیشه بین 1و3 درجه سانتی گراد است و همین مساله پیمایش غار را سخت می کند ، جدا از این گذر گاه های تنگ و خرچنگ روها ریزشی بودن برخی از قسمت های غار تراورس های خطرناک و چاه های عمیق پراو را در دنیا غاری صعب العبور و سخت تبدیل کرده به طوری که 5 غار نورد ایرانی جان خود را از دست داده اند و اجساد برخی از آنان هیچ وقت از غار به بیرون منتقل نشده است.
5- ریگ جن یا مثلت برمودای ایران
ریگ جن دارای باتلاق های وحشتناک است که مرگ را برای هر موجود زنده ای به ارمغان میاورد کویر ریگ جن وسعتی حدود 3800 کیلومتر مربع دارد و در جنوب غربی و غرب دشت کویر جنوب سمنان قرار گرفته است ، هیچگونه چشمه یا چشمه آبی در این منطقه وجود ندارد .
نبود منابع آب در گستره وسیع ریگ جن به همراه وجود موانع طبیعی از جمله باتلاق های نمک و تپه های ماسه ای مرتفع عواملی است که این منطقه را در طول قرن ها از دسترسی انسان دور نگه داشته است .
این منطقه پوشش گیاهی و جانوری ندارد و تا کنون گزارشی درباره حیواناتی که احتمال دارد در اینجا زندگی کنند ارائه نشده است.
شن زارهای گسترده این منطقه و باتلاق هایی آن هر انسان را به وحشت می اندازد .
اگر کسی بدون تجهیزات لازم به این منطقه سفر کند گرفتار گل و لجن های بیابان می شود .
قدیمی ها معتقد بودند این سرزمین نفرین شده و پایگاه شیطان ها و ارواح پلید است .
مردمی که در اطراف این کویر زندگی می کنند بر همین باور هستند که اگر کسی پایش به ریگ جن برسد ناپدید و از سوی ارواح و موجودات ماورائی به قلب ریگ جن فرستاده می شود.
یکی از کاوشگران می گوید حتی شتر های اهالی کویر وقتی به این منطقه می رسند می ایستند و حرکت نمی کنند هر چند طلسم مثلث برمودای ایران ده سال پیش شکست و علی پارسا ماجرا جوی ایرانی پس از چند بار تلاش ناکام بالاخره توانست از کویر وحشتناک بگذرد تماشا و کاوش در این منطقه میتواند مورد علاقه ی گردشگرانی باشد که هدفشان از سفر به جز تفریح است.
6- دره ستاره ها
دره ستاره ها با اشکال رسوبی حاصل از فرسایش باد ، آب و خاک یکی از پدیده های شگفت انگیز قشم است که بومی ها شب های آن را برای آمد و شد ارواح و اشباح می دانند .
بومی ها معتقدند ملیون ها سال قبل ستاره ای در این محل سقوط کرده که گل و لای از دل زمین به اطراف آن پراکنده شده و بعد از خشک شدن این اجرام جادوئی به پدید آمده.
محلی ها با تاریک شدن آسمان گذرشان به این دره نمی افتد و معمولا مسافران غریبه را برای رفتن به این دره در تاریکی منصرف می کنند و می گویند اجنه و ارواح شب ها در آن رفت و آمد دارند.
7- قنات قصبه گن آباد
این قنات دست سازه عجیب است که به هزار توهای تاریک و عمیق دارد .
در متون تاریخی قدمت قصبه را به دوره هخامنشیان نسبت داده اند که ناصر خسرو قبادیانی هم در سفر نامه اش به توصیف این قنات پرداخته و نوشته است .
عمق چاه آن هفتصد گز و طول آن چهارصد فرسنگ است که آن را به زمان کیخسرو نسبت داده است .
برای رفتن به داخل قنات باید از پله های گلی قدیمی پائین رفت بعد تاریکی مطلق همه جا را فرا می گیرد .
مسیر طولانی و تاریک با دیوارهای خاکی که ریشه های درختان از آن بیرون زده بسیار ترسناک است .
8- دیوار وحشت
چندی پیش خبر کشف جسد چند کودک در دیوار های بلند ارگ بم توجه کارشناسان خارجی را جلب کرد و گروهی از باستان شناسان ژاپنی تصمیم گرفتند همراه با تیم گزارشگران راهی ویرانه های ارگ بم شوند.
ماجرا از ان قرار بود که به طور رسمی نخستین بار یک باستان شناس که برای بررسی میزان تخریب به ارگ بم رفته بود در گزارش اجمالی به کشف اسکلتی در دیوار های ارگ بم اشاره کرد.
9- مرموز ترین خانه ایران
هفت دغنان روستای در نزدیکی بندر انزلی است که به نام کلبه وحشت شناخته می شود .
در قسمت بیرونی این روستا خانه ای متروکه وجود دارد که طبق گفته مردم بومی آن منطقه هر کس یک شب تا صبح در آن خانه بماند ارواح آن شخص را ثروتمند میکنند ، اما کسی جرات نزدیک شدن به این محل را ندارد .
چهار سال بعد از این ماجرا سه دختر دانشجو از پشت خانه و به طور مخفیانه وارد خانه می شوند ، که دو روز بعد یکی از دختران را در 300 متری از خانه و در جنگل پیدا می کنند که در درخت قایم شده و از ترس به خود می لرزد .
بعد از شکستن پلمپ توسط مردم جسد دو دختر دیگر پیدا شد که علت مرگ آن ها سکته و مرگ آنی بود ، دختری که زنده مانده بود و در جنگل پیدا شده بود چهار روز بعد خودکشی می کند .
بعد از این ماجرا اطراف این خانه تخلیه و توسط پلیس و از راه دور کنترل می شود و هیچ کس حق نزدیک شدن به این خانه را ندارد.